Socially aware

Paul Roets

Senior account manager

De groei van zijn klanten; daar haalt onze senior accountmanager Paul de grootste voldoening uit. Voor strategisch bedrijfsadvies ben je bij hem aan het juiste adres. Hij vertelt je precies hoe jij je inkomsten kan vergroten, welke investeringen je absoluut wel of juist niet moet maken en in welke kosten je beter kunt snijden.

Na carrière te hebben gemaakt als COO in Kaapstad en later in Sydney en Melbourne, was de geboren Zuid-Afrikaan, samen met zijn gezin, op zoek naar een goede uitvalbasis in Europa. Als CFO on demand zet hij nu al zijn kennis en ervaring voor de klanten van Holthaus. “Soms groeit een klant zo snel dat ze overgaan van een eenmanszaak op een B.V. — of dat een bestaande B.V. zo groot wordt dat ze wettelijk verplicht worden om jaarlijks een financiële controle te laten uitvoeren”, legt Paul uit. “Dat is de kroon op mijn werk.”

Zijn portefeuille bestaat voornamelijk uit e-commerce bedrijven. “Ik ben hun eerste aanspreekpunt, ook voor juridische of fiscale vragen kunnen mijn klanten bij mij terecht. Dan luister ik goed wat er nodig is en zorg ik dat ze de juiste persoon binnen Holthaus ontmoeten.”

Vanwege de identificatie met de cultuur en de taal stond Nederland al lang op het lijstje van de Zuid-Afrikaan. “Eenmaal hier, spraken mijn twee zoons binnen een paar maanden vloeiend Nederlands”, vertelt Paul trots. “Dit was onze beste beslissing ooit. In het weekend trekken we er altijd op uit, we bezoeken een stad of pakken de fiets voor een tochtje langs de Amstel.”