One-stop-shop: Financieel,
Fiscaal en Juridisch

Are you our new talent?

Holthaus Advies is op zoek naar een Finance Manager ter versterking van onze groeiende financiële praktijk.

De functie: Als Finance Manager draag je verantwoordelijkheid voor het managen van het verwerken van de financiële administratie en het (in concept) samenstellen van de jaarrekeningen van onze klanten.

Je maakt hierbij gebruik van de laatste software zoals een door ons ontwikkelde scan-en herkentool (Finibee). Dit alles in teamverband, met collega‘s én cliënten.

Onze wensen: Wij verlangen van jou dat jij je kan profileren als een ‘partner in business’, beschikt over vaktechnische deskundigheid én uitstekende managementkwaliteiten. Onze jonge finance professionals staan te springen om jouw expertise! Je draagt bovendien maatschappelijk bij door ons team van Nieuwe Nederlanders met een financiële achtergrond op te leiden tot finance professionals in Nederland.

Wij bieden: Goede arbeidsvoorwaarden, jonge en dynamische collega‘s, topondernemers als cliënten, een kantoor in hartje centrum Amsterdam, alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en gewoonweg plezier op de werkvloer.

Ben jij onze financiële man of vrouw die beschikt over uitstekende ‘people skills’ en weet je jezelf te onderscheiden door een hoge mate van authenticiteit, lef en onafhankelijkheid? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We zien je motivatie en CV graag tegemoet op info@holthausadvies.nl.