Socially aware

Janneke van den Boogaard

Account manager

Duidelijkheid en transparantie bieden inzicht. Account manager Janneke van den Boogaard helpt je met het maken van een vertaalslag van cijfers naar praktijk. “Klanten moeten snappen waar je het over hebt, zodat ze controle hebben over hun financiën”, aldus Janneke.

Na de Hotelschool in Leeuwarden werkte ze op de finance afdeling van Starwood Hotels, deed een opleiding tot Belasting Adviseur en werkte als financieel en fiscaal adviseur voor Nederlandse modellen. Dat Holthaus thuis is in de media-, horeca- en artiestenwereld vindt ze te gek, want affiniteit met de klant is belangrijk voor haar. Zowel op haar werk als in haar vrije tijd wordt Janneke graag uitgedaagd. Ze zwemt, gaat naar de sportschool en doet aan kickboksen. Ook houdt ze van goede wijn en lekker eten: “De foodie van de Hotelschool zit er nog altijd in.”

Both at work and in her spare time, Janneke loves to be challenged. She swims, goes to the gym and likes to kickbox. She also has a passion for good wine and tasty food: “the foodie from the Hotel school is still inside of me.