Holthaus Advies

CFO op afstand

Corona Steunmaatregelen

Holthaus Advies is een administratie- en advieskantoor in hartje centrum Amsterdam. De core business van Holthaus Advies is boekhouding, het samenstellen van jaarrekeningen, salarisadministratie en het opstellen van belastingaangiftes. Wij gaan echter een stuk verder dan de meeste administratiekantoren: wij geven in het verlengde van onze financiële en belastingaangiftepraktijk ook fiscale en juridische advisering. Bovendien heeft Holthaus Advies een zeer commercieel ingestoken corporate finance praktijk.
Met onze innovatieve werkwijze kunnen wij op maandelijkse basis financiële rapportages voor onze klanten produceren. Deze rapportages worden met jouw accountmanager besproken, waarbij onder andere de financiële strategie en fiscale zaken uitgebreid aan bod komen.
Holthaus Advies is hiermee graag jouw CFO op afstand en dé one stop shop voor finance, tax en legal.

Dit is wat klanten over ons zeggen

Anna Nooshin - #1 influencer Nederland volgens de Media Top 100

“Ik beschouw Jeroen, en daarmee Holthaus advies, als mijn zakelijke familie. Zonder hen was ik zeker niet waar ik nu ben. Ik werk inmiddels meer dan 8 jaar met Holthaus samen en Jeroen is in die periode altijd bereikbaar, betrouwbaar en vooral een vertrouwenspersoon voor mij geweest. Jeroen heeft altijd geloofd in mij en mijn team, ook toen we nog lang niet waren waar we nu zijn. Die loyaliteit is iets waar ik ontzettend veel waarde aan hecht en ook heel dankbaar voor ben.”

Camiel de Lange - founder van Ace&Tate en Slic.Kitchen


''Holthaus advies stelt mij als ondernemer keer op keer in staat te focussen op het belangrijkste onderdeel voor jonge bedrijven: groei. Dankzij de flexibiliteit, het meedenken en altijd bereikbaar zijn raad ik ze aan iedereen van harte aan.