One-stop-shop: Finance,
Tax and Legal

Testimonials

Holthaus Advies has very divers clientelle. This is what our clients say about us:

Anna Nooshin - #1 influencer Nederland volgens de Media 100
Ik beschouw Jeroen, en daarmee Holthaus advies, als mijn zakelijke familie. Zonder hen was ik zeker niet waar ik nu ben. Ik werk inmiddels meer dan 8 jaar met Holthaus samen en Jeroen is in die periode altijd bereikbaar, betrouwbaar en vooral een vertrouwenspersoon voor mij geweest. Jeroen heeft altijd geloofd in mij en mijn team, ook toen we nog lang niet waren waar we nu zijn. Die loyaliteit is iets waar ik ontzettend veel waarde aan hecht en ook heel dankbaar voor ben.
Storytel – Luisterboeken en ebooks - Countrymanager Ruth de Jager
Holthaus advies is onze financiële rots in de branding. Altijd gereed in te springen bij administratieve, maar ook strategische vraagstukken. Een fijne en constructieve samenwerking.
Billy Bakker & Mirco Pruyser - Captain en spits van het Nederlands hockeyteam / beide genomineerd voor wereldspelers van het jaar 2017 en 2018
Waar moeten en willen wij in 2018 met BP College VOF/BP Business heen? Dat was een vraag die wij aan Jeroen en Jorn hebben gesteld. Binnen aanzienlijk korte tijd, en met veel persoonlijke aandacht heeft onze ‘’CFO op Afstand’’ ons op een aangename manier geholpen om naar een geheel nieuwe bedrijfsstructuur over te stappen. De overgang van onze eigen eenmanszaken naar verschillende Holdings en Besloten Vennootschappen hebben ons geholpen om strategisch door te kunnen groeien, terwijl er op de achtergrond veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Persoonlijk, meedenkend en strategisch advies op afstand helpt ons om ons dagelijks op ons eigen werk te kunnen blijven focussen.
Camiel de Lange - Founder van Ace&Tate en Slic.Kitchen
Holthaus advies stelt mij als ondernemer keer op keer in staat te focussen op het belangrijkste onderdeel voor jonge bedrijven: groei. Dankzij de flexibiliteit, het meedenken en altijd bereikbaar zijn raad ik ze aan iedereen van harte aan.
Tabitha - Zangeres #1 hit: Hij is van mij
Ik heb vanaf het begin mijn samenwerking met Holthaus als prettig ervaren, het voelt dan ook echt als een samenwerking. Jeroen en Angela zijn goed bereikbaar en nauw betrokken bij alle zaken. Het is fijn om te ervaren dat Holthaus mee denkt en adviseert.
Fresh Fitness, winnaar van de Dutch Fitness Awards 2018 (de beste club van Nederland) – Eigenaar Markus Torenstra
Holthaus Advies heeft mij altijd het gevoel gegeven dat ze er echt voor mij waren, niet alleen op belangrijke momenten maar ook gewoon als er kleine vragen waren. De bereidheid om ook mijn team sterker te maken om zo een langdurige relatie te creëren en onderhouden maakt voor mij echt een onderscheidende rol tov eerdere accountants kantoren. Imre plus team zorgt al jaren dat we ons kunnen focussen op dingen waar wij goed in zijn, samen vierden we dan ook onze verkiezing van "Beste sportschool van Nederland in 2018". Bedankt!
Bram Krikke - Radio-DJ, winnaar van de Zilveren RadioSter 2019
Ik ben ontzettend tevreden bij Holthaus Advies! De service is snel en helder. Zelfs in weekenden en laat in de avond is de respons snel en goed. Neemt een hoop zorgen weg en kan inmiddels niet meer zonder. Een echte aanrader!
The Good Guyz - Experts in creative event production, such as Dance Valley, Amsterdam Open Air en Appelsap - Directeur Michael van Elswijk
Het team van Holthaus adviseert ons al jaren op een hoog niveau. Een vast aanspreekpunt en een team van experts bieden ons de ruimte om te groeien met onze bedrijven. Het snelle schakelen, het investeren in een duurzame relatie en de persoonlijke aanpak hebben we altijd als zeer prettig ervaren en zien wij als een duidelijke meerwaarde tov andere kantoren !
Bouncespace - A rebellious, creative and community based work space in the centre of Amsterdam - Directeur Jorn van Lieshout
Toen we na de eerste jaren BounceSpace behoefte hadden aan een beter georganiseerde administratie zijn we bij Holthaus uitgekomen. Inmiddels alweer 3 jaar verder en erg tevreden over het werk van Holthaus. De samenwerking blijft zich bovendien verbeteren. Daarbij helpt het ook dat het erg leuke mensen zijn!
Meatable – makes 100% real, delicious, guilt-free meat for all from one cell - Co-founder Krijn de Nood
Jeroen en Jorn zorgen ervoor dat wij bij Meatable ons vol kunnen focussen op onze productontwikkeling en onze business. Met hun zelfontwikkelde software is het bijhouden van onze financiele administraie een fluitje van een cent, en aan het eind van de maand volgt er een duidelijk overzicht waar we financieel staan. En daar komt nog bij dat ze zeer deskunding zijn op fiscaal vlak, zodat als we daar een vraag over hebben, we altijd weten dat we 1 telefoontje weg zijn van een solide advies.
Models at Work – Eigenaren Daj en Gezina
Wij besteden al jaren onze financiële administratie naar volle tevredenheid uit aan Holthaus Advies. Een grote pré is het one stop shop principe. Holthaus Advies neemt onze gehele administratie uit handen; van inboeken, het opstellen van de p&l tot het verzorgen van ons jaarwerk. Daarnaast verzorgen ze ook onze loonadministratie, ondersteunen ze ons bij debiteurenbeheer en adviseren ze ons op gebied van financiële en fiscale vraagstukken. Het team van Holthaus Advies is jong, bevlogen en heeft veel affiniteit met onze business wat hun adviesfunctie versterkt. Ze zitten kort op de bal, communiceren helder en zijn in staat complexe materie te vertalen naar Jip en Janneke taal. Het is ook niet voor niets dat ze ook de administratie verzorgen van veel van onze ZZP’ers en wij Holthaus Advies warm aanbevelen aan zowel onze relaties als onze modellen die werken als ZZP’er.
Avalon (platenlabel) – Founder en directeur Redouan Ait Taleb
Ik ben inmiddels ruim een jaar klant maar het voelt alsof ik al jaren klant ben bij Holthaus Advies. Sinds ik bij Holthaus Advies zit is mijn business geprofessionaliseerd en mijn visie verbeterd. De bedrijfsstructuur is beter georganiseerd en juridisch dicht getimmerd, mede dankzij het advies van Holthaus. Wat ik erg fijn vind aan de samenwerking is de snelle en professionele communicatie maar ook het meedenken in het laten groeien van mijn business. Ze zijn veel meer dan een belastingadvies bureau. Ze zijn werkelijk een CFO op afstand voor mijn business.
Blockdata – Understand the projects, consortia, and technologies that make up the blockchain ecosystem - Founder Jonathan Knegtel
Jeroen and his team has been professional at every stage of our engagement. From the beginning they took the time to make sure we understood every step we undertook. If there are ever any questions, they are dealt with quickly and in the way one would expect in a fast paced, proffesional environment. Basically, Jeroen is building a small team of finance super hero's and I look forward to working with him and the team in the future.
Stichting Schoonschip – Penningmeester Siti Boelen
Met de mensen van Holthaus wil je werken! Bij Stichting Schoonschip hebben we op alle vlakken moeten pionieren om de meest duurzame drijvende woonwijk van Europa neer te zetten. Holthaus heeft heel goed naar ons geluisterd en ze kwamen altijd met creatieve en verhelderende oplossingen. Met veel plezier doen zij hun werk en geven je een goed inzicht in je financiële situatie. Dat ze ook nog eens hun hart op de goede plek hebben zitten, door vluchtelingen op te leiden en begeleiden in hun vak, maakt ze nog leuker om mee te werken.
Gus&Joe – Creative team based in Amsterdam
Holthaus helped us start our company and maintain our economic affairs. Now we spend more time focusing on growing our company, and they focus on keeping it going smoothly. We're very happy with their service! Party on 🎈/Gus&Joe
Stooker Roasting Company - Branderij en leverancier van Specialty Coffee voor toonaangevende horeca in binnen- en buitenland - Directeur Onno van Zanten
Holthaus Advies is voor ons meer dan alleen een administratiekantoor. Naast het perfect verzorgen van alle financiële en fiscale zaken taken is Holhaus Advies voor ons een onuitputtelijke bron aan kennis en komen ze altijd met een passende oplossing op de vraagstukken die we bij hen neerleggen. Een frisse blik, interesse in de onderneming en een dynamisch team zorgt ervoor dat ze een perfecte match voor ons zijn. Wij zijn uiterst tevreden met onze CFO’s op afstand!