Maatschappelijk bewust

mr. Yasmina Benali

Legal Counsel

Yasmina die regelt het wel. Dat is het gevoel dat onze legal counsel Yasmina Benali je geeft. Is er sprake van merkinbreuk? Een arbeidsconflict? Of heb je een klacht van de Reclame Code Commissie ontvangen? Met Yasmina aan boord maak jij je niet druk.

In 2021 werd ze genomineerd voor Upcoming Legal Woman of the Year. En wij begrijpen wel waarom. Haar doelgerichtheid gecombineerd met haar out-of-the-box oplossingen en haar hart voor rechtvaardigheid, maken haar zeer geliefd.

Yasmina studeerde Rechtsgeleerdheid met een specialisatie intellectueel eigendom, mediarecht en ICT-recht aan de Vrije Universiteit en werkte hiervoor als in-house legal counsel bij het modemerk Filling Pieces. Voordat Yasmina ons team kwam versterken was ze eigen baas: voor haar eigen letselschadebureau.

In haar vrije tijd houdt Yasmina de Instagramaccounts van onze digital content creators bij. “Zo speel ik proactief op dringende zaken in”, vertelt ze gedreven. “Maar ik hou ook van een goede werk/life balance”, voegt ze snel toe. “Ik kijk weinig Netlflix, maar lees graag boeken over psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Verder doe ik aan kickboksen. Ik hou van mode, wellness, reizen en van mijn familie en vrienden.