Maatschappelijk bewust

mr. Jeroen Holthaus RB

Managing Partner

Onze klanten en medewerkers krijgen van Jeroen Holthaus, onze founder en CEO, precies de support die ze zoeken. Persoonlijk en met oprechte belangstelling voor je drive én je knelpunten, staat hij altijd paraat om je helder advies te geven.  

Na zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam, ging Jeroen aan de slag bij EY. Hier werkte hij op de afdeling Multinational Corporate Tax voor internationaal opererende klanten. In 2007 begon hij voor zichzelf met Holthaus Advies.   

Ondernemer pur sang, richtte Jeroen in 2004 al het event- en entertainmentbedrijf Kim&Jeroen op. Jeroen belegt in onroerend goed en staat ingeschreven als Register Belastingadviseur. Tevens bracht hij het scan- en herken softwareprogramma Finibee voor de financiële branche op de markt.  

Naast zijn commerciële werk heeft Jeroen de stichting Account Your Future opgezet, waar Nieuwe Nederlanders worden opgeleid tot finance professionals. Het idee hiervoor ontstond samen met Holthaus partner Imre en zijn broer Joris. Een samenwerking waar Jeroen veel voldoening uit haalt. 

 Voor ons was het geen verrassing dat Jeroen werd genomineerd voor The Other Businessman. Naast ondernemer is hij een echte family man. Samen met zijn verloofde Kim, heeft hij twee prachtige dochters Denver en Daylyn. In zijn weinige verloren uurtjes, tankt hij bij door te sporten. Het opzoeken van grenzen houdt hem scherp.