Maatschappelijk bewust

Kim Stecher

HR manager

Voor alle professionals binnen Holthaus is Kim de rots in de branding. Als humanresource manager coacht zij ons team. Ze verbindt, ondersteunt en geeft iedereen de ruimte om zich volledig te ontplooien.

Zelf heeft Kim ook jarenlange ervaring als ondernemer, in de evenementenbranche. Al tijdens haar studie Communicatie Creatief aan de Hogeschool Inholland, richtte ze samen met Jeroen het event- entertainmentbureau Kim&Jeroen op. Hier produceerde Kim al snel producties voor klanten als Red Bull, Mercedes Benz, Smart, Sid Lee, YPO en NS. Inmiddels is hun bedrijf uitgegroeid tot een productiebureau met track-records in binnen- en buitenland. Een leven vol kleurrijke opdrachtgevers, leveranciers en artiesten, heeft haar aangeboren liefde voor het werken met mensen geprofessionaliseerd.

Zingeving, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit zijn belangrijke elementen in Kim haar leven. Dit kleurt de manier waarop ze haar werk als HR manager invult. Als vrijwilliger ondersteunde ze het mentorproject Goal voor kwetsbare Amsterdamse jongeren. Thuis draait ze als huiskamer DJ graag vinylplaten met alle disco-, club- en house- classics. Kim begint de dag met yoga. Ze mediteert en laadt zich op in de keuken en in de buitenlucht.  Verloofd met Jeroen hebben ze samen twee dochters Denver en Daylyn.