Maatschappelijk bewust

Imre Parkanyi MA 

Managing Partner

Onze klantenportefeuille sluit naadloos aan op de ervaring van Imre. Gestart als key accountmanager, werd hij in 2015 partner bij Holthaus Advies. Daarvoor werkte hij als zakelijk manager en fondsenwerver voor de culturele en creatieve sector. Zijn financiële expertise en onze ambities zijn een perfecte match. Je herkent Imre aan zijn prettige, verbindende stijl van leidinggeven. Door zijn ervaring met financial operating procedures werkt hij ook in-house bij verschillende klanten.

Imre is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in Kunstbeleid- en Management. Zijn eerste job in 2007 als zakelijk directeur bij Theater EA heeft hem veel gebracht. Mede dankzij zijn inzet om de structurele financiering van de overheid rond te krijgen, groeide het toneelgezelschap onder zijn leiding uit tot een professionele organisatie met landelijk bereik.

In 2011 maakte Imre de stap naar financieel directeur bij Impakt, waar hij zich toelegde op de herstructurering van financiële en fiscale processen voor meerdaagse, internationale mediafestivals in Utrecht. Hier ontwikkelde hij tevens zijn affiniteit voor cijfers. In 2012 besloot hij daarom de parttime vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy te volgen. Dit opende zijn wereld buiten het culturele veld.

Onze klanten en medewerkers waarderen Imre om zijn bijzondere mix van talent en inzicht. Ze weten hem goed te vinden als sparringpartner, vanuit verschillende invalshoeken. Naast zijn werk ligt zijn hart bij de kunst en cultuur. Zo is hij onder meer penningmeester van de Reasonable Doubt Foundation. Samen zetten ze zich in voor vooruitstrevende muziekprojecten. Voor Imre de perfecte combinatie van werk en plezier.