Maatschappelijk bewust

Anouk Mulders BSc

Managing Partner

Met al je financiële- en belastingvragen kun je bij Anouk terecht. Als managing partner legt ze het verband tussen de cijfers, belastingen en de dagelijkse praktijk van jouw onderneming.

Ze geeft je graag mondeling toelichting op de periodieke rapportages en jaarrekeningen. Alles zodat jij te allen tijde inzicht hebt in jouw financiën. Overzichtelijk en accuraat.

Na haar studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle volgde Anouk de premaster Accounting & Control aan de Erasmus Universiteit. Ze liep verschillende stages en kwam zo bij Holthaus Advies terecht. Na haar stage ging ze bij ons als werkstudent aan de slag en bleef uiteindelijk als fulltime finance medewerker op ons kantoor. Een stap waar wij nog steeds heel blij mee zijn.

Naast haar werk volgde ze de opleiding tot fiscaal adviseur aan het FSDC. Zo groeide Anouk binnen een paar jaar door tot senior accountmanager. De laagdrempelige manier waarop wij met onze klanten en elkaar omgaan past perfect bij haar. Als ze niet werkt, is ze vaak aan het wielrennen, mountainbiken of aan het korfballen – waar ze, hoe kan het anders, lid is van de kascontrolecommissie.