One-Stop-Shop: Financieel, Fiscaal en Juridisch

CFO OP AFSTAND

Holthaus Advies gelooft dat elke onderneming, hoe klein of groot deze ook is, aangestuurd zou moeten worden op basis van de financiële rapportage in plaats van op basis van de jaarrekening achteraf. Wat inhoudt dat we kijken naar winst, cash en de balans. Op die manier worden beslissingen niet alleen gemaakt op gevoel, maar mede op basis van de Euro. We richten de boekhouding in met het oog op financieel inzicht en dus niet (alleen) op basis van de verplichtingen naar de overheid. Holthaus is graag jouw CFO op afstand.

ONE-STOP-SHOP: FINANCIEEL, FISCAAL EN JURIDISCH

Holthaus Advies is een one-stop-shop voor financiën, fiscaliteit en juridische zaken. Holthaus verzorgt de boekhouding, jaarrekeningen, alle belastingaangiftes, salarisadministratie, fiscale advisering en juridische advisering.

Doordat we de boekhouding inrichten met het oog op de financiële rapportage en dus periodiek terugkerende contactmomenten inplannen, kunnen we proactief meedenken op deze drie vakgebieden.

Wanneer bijvoorbeeld teamleden worden aangenomen, vanuit het buitenland wordt ondernomen of er is sprake van een fusie, moeten er fiscale en juridische beslissingen genomen worden. Denk aan het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het aanvragen van een 30%-regeling, of een due diligence bij fusies, overnames en splitsingen. Holthaus is jouw one-stop-shop.

KORTE LIJNEN EN PERSOONLIJKE AANPAK

Al onze klanten krijgen een Holthaus-manager toegewezen die HBO of WO opgeleid is, minimaal 5 jaar werkervaring heeft én bereikbaar is via een persoonlijk nummer. Holthaus hanteert een 24/7 policy, er is dus in ieder geval binnen 24 werkuren een reactie. Intern werken we ook nauw met elkaar samen. We werken met korte lijnen tussen de managers, stagiaires en partners. Op beide vlakken willen we persoonlijke betrokkenheid bewerkstelligen en behouden.

MEE ONDERNEMEN

De founder en directeur, Jeroen Holthaus, is ondernemer in hart en nieren. Die passie en bevlogenheid werkt door naar het team. We begrijpen hoe het is om een bedrijf te runnen. De meeste administratiekantoren hanteren als speerpunt jaarrekeningen en belastingaangiftes, welke achteraf worden opgesteld. Holthaus Advies kijkt daarentegen ook met de klant vooruit. We werken niet alleen vanuit de deadlines die de Belastingdienst oplegt, maar vooral toekomstgericht naar jouw business. Waar liggen de kansen én de risico’s? Hoe kun je meer rendement behalen? Holthaus onderneemt mee.

INNOVATIE GEDREVEN WERKWIJZE

Holthaus Advies is continue op zoek naar de meest innovatieve manieren om de klant te bedienen én te ontzorgen. Op basis van zelf ontwikkelde scan- en herkensoftware, Finibee, behoort handmatig inboeken tot het verleden. Bonnen en facturen worden op basis van OCR (Optical Character Recognition) direct geboekt in onze boekhoudprogramma’s. Klanten leveren niet meer hardcopy hun boekhouding aan, maar via een dropbox. Holthaus Advies werkt zoveel mogelijk digitaal. Onze klanten hebben via het online-boekhoudprogramma te allen tijde inzicht in hun financiële positie. Finibee stelt ons in staat om snel én voor een competitief tarief de financiële administratie te verwerken.

MAATSCHAPPELIJK BEWUST

Het leven heeft meerdere rekeningen dan alleen een bankrekening. Nederlanders behoren tot de meest gefortuneerden ter wereld. Holthaus Advies vindt dat het onze verplichting is om anderen te helpen. Wij hebben het project Account Your Future (AYF) geïnitieerd om Nieuwe Nederlanders, (statushouders) met een financiële achtergrond, op te leiden tot finance professionals in ons land. AYF heeft geen winstoogmerk en wordt gesteund door collega administratie en accountantskantoren, banken, de Holthaus-managers en uiteraard draag jij als klant indirect ook bij. Het AYF-talent, dat de Nederlandse taal meestal minder machtig is, kan op basis van scan- en herken boekhoudsysteem Finibee toch snel inboeken. Finibee boekt namelijk automatisch, waardoor de boekhouder de rol van controleur krijgt en taal een kleinere barrière is.